Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christiaan Hubert Peters, arbeider, geboren te Horn op 1 augustus 1899, overleden te Buggenum op 21 november 2000, gecremeerd te Blerick op 27 november 2000, zoon van Jacob Hubert Peters en Anna Katharina Wilhelmina Klötchens.


Hij is getrouwd te Herten op 14 mei 1928 met
Agnes Petronella van Herten, geboren te Herten op 29 februari 1904, overleden op 27 december 1968, begraven te Horn, dochter van Johannes Hubertus van Herten en Gertrudis van Ratingen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina