Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Margaretha Verwielen, geboren te Weert rond 1858, overleden te Grathem op 11 juli 1943, dochter van Peter Johannes Verwielen en Gertrudis Elisabeth Timmermans.


Zij was gehuwd met
Henricus Knapen, geboren te Nederweert op 7 november 1857, overleden aldaar op 8 november 1925, zoon van Joseph Knaepen en Maria Catharina Preghteers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, geboren te Nederweert op 15 december 1886, overleden aldaar op 8 augustus 1892.
  • 2 : Anna Maria Geertruda, geboren te Nederweert op 13 december 1894, overleden aldaar op 14 december 1894.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina