Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Johannes Verwielen, landbouwersknecht, geboren te Stramproy op 16 januari 1822, wonende te Weert, overleden te Nederweert op 11 juni 1897, zoon van Mathijs Verwielen en Margaretha van Quaspen.


Hij is getrouwd te Weert op 24 april 1851 met
Gertrudis Elisabeth Timmermans, dienstmeid, geboren te Hunsel op 31 augustus 1821, wonende te Weert, overleden aldaar op 28 april 1883, dochter van Gerard Timmermans en Maria Elisabeth Hilven.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Maria Catharina, dienstmeid, geboren te Weert rond 1864.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 18 januari 1907 met Joannes Lambertus Mertens, landbouwer, geboren te Weert rond 1860, overleden te Nederweert op 29 februari 1940, zoon van Theodorus Hubertus Mertens en Petronella Boonen.
    (Hij is eerder getrouwd te Nederweert op 19 mei 1893 met Elizabeth Maria Lamers, geboren te Haarlem rond 1865, overleden te Nederweert op 19 oktober 1906, dochter van Hendrikus Lamers en Elizabeth Iven.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina