Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Elisabeth Janssen, dienstmeid en dienstbode, geboren te Heythuysen op 28 oktober 1889, wonende te Neer, overleden te Nieuwstadt op 12 februari 1937, dochter van Sibertus Janssen en Hendrina Naus.


Zij is getrouwd te Kessel op 27 april 1916 (1) met
Theodorus Johannes Hubertus Gielen, landbouwer, geboren te Maasbree rond 1887, wonende te Roggel, overleden aldaar op 4 november 1918, zoon van Pieter Lambertus Gielen en Gertrudis Beurskens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hendrina, geboren te Roggel op 3 november 1918, overleden te Heythuysen op 3 maart 1919.

Zij is getrouwd te Echt op 4 mei 1920 (2) met
Antoon Theodoor Jost, arbeider, geboren te Echt op 22 april 1896, overleden te Tilburg op 12 augustus 1962, zoon van Johann Baptist Jost en Maria Jacobs.
(Hij is later getrouwd te Echt op 18 juni 1937 met Anna Hendrica Antonia Koenen, geboren te Echt.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina