Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Catharina Hubertina Orbon, geboren te Baexem op 10 februari 1909, overleden op 17 augustus 2000, begraven te Baexem, dochter van Joannes Hubertus Orbon en Maria Dorothea Baetsen.


Zij is getrouwd te Baexem op 6 april 1937 met
Jean Hubert Marie Koolen, schilder, geboren te Heythuysen op 24 april 1907, wonende te Baexem, overleden aldaar op 6 juli 1966, begraven aldaar, zoon van Martinus Hubertus Koolen en Francisca Johanna Hoefnagels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina