Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Andries Vossen, vrachtrijder, geboren te Haelen op 13 oktober 1891, wonende te Heythuysen, overleden op 10 juni 1972, begraven te Heythuysen, zoon van Andries Vossen en Barbara Hubertina Catharina Salman.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 6 november 1931 met
Hendrica Baselmans, dienstbode en winkelierster, geboren te Deurne en Liessel op 15 mei 1897, wonende te Heythuysen, overleden op 15 februari 1978, begraven te Heythuysen, dochter van Johannes Baselmans en Gordina van de Laer.
(Zij is eerder getrouwd te Heythuysen op 17 juni 1921 met Michiel Gijsen, kleermaker, geboren te Heythuysen op 29 maart 1889, wonende aldaar, overleden te Roermond op 25 december 1927, begraven te Heythuysen, zoon van Jan Giesen en Helena Verstappen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina