Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Andreas Luiten, landbouwer, geboren te Roggel op 6 augustus 1859, overleden aldaar op 18 maart 1940, zoon van Jean Gerard Luiten en Joanna Hendrix.


Hij is getrouwd te Helden op 6 mei 1889 met
Wilhelmina Janssen, dienstmeid, geboren te Meijel op 20 november 1860, overleden te Roggel op 14 januari 1904, dochter van Peter Jansen en Helena van der Sterren.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus, landbouwer, geboren te Roggel op 27 maart 1890, overleden te Roermond op 16 augustus 1959.
  • 2 : Peter Joannes, landbouwer, geboren te Roggel op 23 november 1891, overleden aldaar op 26 mei 1967.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina