Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martinus Johannes Opbroek, metselaar, geboren te Heythuysen op 8 januari 1907, overleden te Roermond (Z) op 24 februari 1998, begraven te Heythuysen, zoon van Johannes Opbroek en Anna Maria Reinders.


Hij is getrouwd te Haelen op 13 april 1931 met
Maria Catharina Moonen, geboren te Weert op 31 januari 1908, overleden op 25 april 1974, begraven te Heythuysen, dochter van Petrus Jacobus Antonius Moonen en Barbara Thielens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina