Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Hubertus Opbroek, geboren te Heythuysen op 30 oktober 1900, overleden aldaar op 16 april 1994, begraven aldaar, zoon van Johannes Opbroek en Anna Maria Reinders.


Hij is getrouwd te Swalmen op 10 november 1930 met
Barbara Christina Allers, geboren te Swalmen op 10 februari 1907, overleden op 9 december 1987, begraven te Heythuysen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina Maria Josephina, geboren te Heythuysen op 10 maart 1937, overleden aldaar op 24 maart 1937.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina