Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petrus Nijssen, landbouwer, geboren te Deurne en Liessel op 3 juni 1890, overleden te Baexem op 23 november 1961, begraven aldaar, zoon van Antoon Nijssen en Sophia Wilhelmina Margaretha Rademaker.


Hij is getrouwd te Baexem op 27 juni 1921 met
Gertrudis op den Drink, geboren te Boisheim (D) op 11 april 1890, overleden te Roermond (Z) op 4 mei 1976, begraven te Baexem op 8 mei 1976, dochter van Ludovikus Hubertus op den Drink en Margaretha Frensen.
(Zij is eerder getrouwd te Baexem op 4 april 1917 met Silvester Wilhelmus Tis, landbouwer, geboren te Baexem op 31 december 1884, overleden aldaar op 25 augustus 1920, zoon van Martinus Tis en Anna Maria Nijs.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Sophia Louisa, geboren te Baexem op 22 april 1924, overleden aldaar op 17 maart 1926.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina