Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Johannes Franciscus Niessen, landbouwer, geboren te Helden op 23 april 1897, overleden te Roermond op 18 december 1978, begraven te Heythuysen op 21 december 1978, zoon van Johannes Niessen en Johanna Petronella Kessels.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 6 april 1934 (1) met
Helena Maria Baetsen, geboren te Grefrath (D) op 15 november 1901, overleden te Heythuysen op 24 december 1942, dochter van Thomas Baetsen en Katharina Gubbels.

Hij was gehuwd (2) met
Theresia Maria Hubertina Maessen, geboren op 12 november 1906, overleden op 17 januari 1996, begraven te Heythuysen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina