Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petrus Joseph Kuijpers, landbouwer, geboren te Haelen op 14 maart 1897, wonende te Meijel, te Neer, te Duitsland en te Sevenum, overleden te Horst op 26 april 1967, zoon van Christianus Kuijpers en Joanna Elisabeth Hendrix.


Hij is getrouwd te Grathem op 1 mei 1931 met
Maria Hubertina Coolen, geboren te Hunsel op 24 april 1906, wonende te Sevenum, overleden aldaar op 28 november 1987, dochter van Peter Hubertus Hendrikus Coolen en Maria Christina Jeurninck.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christiaan Henricus, geboren te Baexem op 2 maart 1932, overleden op 23 oktober 1999, gecremeerd te Blerick.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina