Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hendrik Hubertus Knoops, geboren te Swalmen op 13 januari 1864, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 1 november 1938, zoon van Wilhelmus Knoops en Catharina Wulms.


Hij was gehuwd met
Willemina Hendrix, geboren te Haelen op 13 mei 1872, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 6 maart 1916, dochter van Joannes Hendrix en Gertrudis Reijnders.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Doodgeboren kind, geboren te Roggel op 22 november 1906.
  • 5 : Hendricus Johannes, werkman, geboren te Heythuysen op 26 oktober 1908, wonende te Neer, overleden aldaar op 20 november 1989.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 13 september 1940 met Maria van den Hurck, geboren te Nederweert op 2 december 1915, wonende te Neer, overleden te Roermond (Z) op 9 maart 1983, begraven te Neer, dochter van Antonius Henricus van den Hurck en Maria Geertrudis Stultjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina