Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Willem Hubert Huskens, metselaar, geboren te Horn op 21 mei 1892, overleden te Swalmen op 10 mei 1981, begraven te Boukoul, zoon van Willem Huskens en Sophia Eurlings.


Hij is getrouwd te Swalmen op 28 oktober 1916 met
Johanna Hubertina Maessen, modiste, geboren te Swalmen op 7 september 1893, dochter van Joannes Hubertus Maessen en Elisabeth Clumpkens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannus Hubertus, geboren te Horn op 14 maart 1917, overleden te Roermond (b) op 5 maart 2005, gecremeerd te Baexem op 10 maart 2005.
    Hij was gehuwd met Lucie Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina