Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Laurens Hubert Huskens, landbouwer, geboren te Beegden op 9 juni 1889, overleden te Roermond (Z) op 7 januari 1973, begraven te Grathem, zoon van Jan Hubert Heeskens en Maria Catharina Hoogmans.


Hij is getrouwd te Grathem op 13 mei 1918 met
Maria Elisabeth Dings, geboren te Roggel op 7 december 1895, overleden te Wessem (B) op 3 september 1992, begraven te Grathem, dochter van Hendricus Hubertus Dings en Anna Hubertina Wijnants.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes Henricus, geboren te Grathem op 17 oktober 1920, overleden op 13 december 1991, begraven te Grathem.
    Hij was gehuwd met Bertha Linssen, geboren op 28 april 1926, overleden op 24 januari 2000, begraven te Grathem.
  • 3 : Peter Hubertus, geboren te Grathem op 24 mei 1927, overleden aldaar op 3 juni 1927.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina