Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Severina Joosten, geboren te Grathem op 15 juni 1914, overleden te Roermond (Z) op 22 februari 1997, begraven te Grathem, dochter van Henricus Hubertus Joosten en Maria Elisabeth Verstappen.


Zij is getrouwd te Grathem op 4 augustus 1939 met
Peter Hubens, landbouwer, geboren te Born op 29 juni 1907, overleden op 17 april 1980, begraven te Grathem, zoon van Joannes Paulus Hübens en Maria Helena Kappes.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth Paulina Maria, geboren te Grathem op 7 november 1946, overleden te Roermond op 13 oktober 2018, gecremeerd op 18 oktober 2018.
    Zij is getrouwd te Grathem op 5 november 1971 met Johannes Maria Helena Joseph Gijsen, chauffeur, geboren te Roggel op 14 maart 1949, overleden te Yucca Valley (California) op 18 februari 2011, zoon van Engelbertus Gijsen en Petronella Caalders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina