Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Gertruda Hubertina Teeuwen, geboren te Haelen op 15 november 1906, overleden te Roermond op 21 januari 1970, begraven te Haelen op 23 januari 1970, dochter van Henricus Hubertus Teeuwen en Elisabeth Catharina Hubertina Hendrix.


Zij is getrouwd te Haelen op 13 april 1931 met
Cornelis Baats, dienstknecht, stoker op ringoven en landbouwer, geboren te Haelen op 28 januari 1906, overleden te Roermond (Z) op 8 oktober 1984, begraven te Haelen op 12 oktober 1984, zoon van Joannes Jacobus Baats en Willemina Derikx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Theodorus Henricus, mijnwerker, geboren te Haelen op 19 januari 1939, overleden te Roggel op 22 oktober 2012, gecremeerd.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina