Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jennij Cornelia Peeters, geboren te Heythuysen op 11 november 1911, overleden te Roermond op 12 september 1999, begraven te Linne, dochter van Casper Hubertus Peeters en Anna Margaretha Peeters.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 27 augustus 1937 met
Gerardus Hubertus Hanssen, losarbeider, geboren te Heythuysen op 29 juni 1909, overleden op 23 april 1973, zoon van Gerardus Hanssen en Petronella Brummans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina