Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubert Mathias van de Graef, steenfabriekarbeider, geboren te Horn op 7 oktober 1911, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 september 1987, begraven aldaar, zoon van Sofrijn Hubert Graef en Barbara Hubertina Alers.


Hij is getrouwd te Beegden op 14 juli 1939 met
Anna Catharina Wertz, geboren te Beegden op 28 november 1913, wonende te Horn, overleden op 16 mei 1992, begraven te Horn, dochter van Jan Cornelus Wertz en Margaretha Hubertina Gubbels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina