Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christina Maria Hubertina Aben, geboren te Maasniel op 11 augustus 1915, dochter van Jacob Hubert Aben en Gertrudis Elisabeth Janssen.


Zij is getrouwd te Horn op 1 mei 1936 met
Theodorus Hubertus Driessens, timmerman, geboren te Grathem op 15 december 1911, zoon van Leonard Joseph Hubert Driessens en Helena Hubertina Niessen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena Jacoba Gertrudis, geboren te Horn rond 1937, overleden te Roermond op 10 januari 1944.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Horn op 13 april 1951.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina