Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Andreas Pregters, akkerknecht en molenaar, geboren te Neeritter-Beersel op 14 februari 1838, overleden te Molenbeersel op 3 april 1884, zoon van Helene Prechters.


Hij is getrouwd te Molenbeersel op 24 augustus 1866 met
Joanna Gertrudis Moris, akkermeid, geboren te Weert op 6 april 1839, overleden te Molenbeersel op 3 november 1905, dochter van Joannes Cornelis Moris en Henrietta Creemers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina