Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Servaas Schreurs, dienstknecht en landbouwer, geboren te Roggel op 21 september 1823, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 24 mei 1894, natuurlijke zoon van Anna Margaretha Schreurs.


Hij is getrouwd te Hunsel op 25 april 1851 met
Wilhelmina Janssen, dienstbode, geboren te Swartbroek op 12 april 1820, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 12 december 1895, dochter van Joannes Janssen en Anna Maria Verkoulen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Nunhem op 7 februari 1861, wonende aldaar en te Heythuysen, overleden aldaar op 31 mei 1928.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 12 september 1885 met Hendrik Hubert Dings, landbouwer, geboren te Heythuysen op 29 november 1856, wonende te Nunhem en te Heythuysen, overleden aldaar op 27 april 1928, zoon van Franciscus Dings en Maria Cornelia Slots.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina