Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronilla Jegers, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 28 oktober 1826, overleden aldaar op 21 maart 1885, dochter van Cornelius Jegers en Albertina Peeters.


Zij is getrouwd te Haelen op 9 april 1866 met
Franciscus Dings, landbouwer, geboren te Beesel op 22 juni 1821, overleden te Heythuysen op 30 augustus 1908, zoon van Joannes Hendrikus Dings en Helena Heijnen.
(Hij is eerder getrouwd te Kessel op 12 april 1853 met Maria Cornelia Slots, geboren te Kessel op 27 juni 1825, overleden te Heythuysen op 5 december 1864, dochter van Cornelius Slots en Johanna Elisabeth Görtz.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina