Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christina Hubertina Paulussen, geboren te Herten op 2 februari 1852, overleden te Ool-Herten op 23 februari 1931, dochter van Ruthgerus Poulussen en Maria Anna Croonenberg.


Zij is getrouwd te Herten op 26 april 1877 met
Peter Hubertus van Heel, geboren te Herten op 8 november 1849, overleden te Ool-Herten op 2 oktober 1924, zoon van Jacques van Heel en Maria Theresia Hubertina Willems.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Hubertina, geboren te Herten op 30 oktober 1890.
    Zij was gehuwd met Hendrikus Hubertus Dierx, geboren te Herten op 14 september 1889.
  • 2 : Joannes Hubertus, landbouwer, geboren te Herten op 9 november 1891, overleden te Baexem op 25 december 1969, begraven aldaar.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 23 april 1926 met Maria Hubertina Loijen, geboren te Heythuysen op 7 september 1899, overleden te Horn op 7 april 1980, begraven te Baexem, dochter van Antoon Loijen en Petronella van Horne.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina