Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Astanasius Christianus Wilhelmus Deumen, kunstschilder, geboren te Oirsbeek op 10 mei 1879, wonende te Heerlen.


Hij was gehuwd met
Maria Hubertina Melania Widdershoven, geboren te Heerlen op 7 oktober 1885, wonende aldaar.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie Louis Hubertine Guillemine, geboren te Heerlen op 28 december 1906, wonende te Neer, overleden aldaar op 19 oktober 1968, begraven aldaar.
    Zij is getrouwd te Heerlen op 21 september 1933 met Jozeph Willem Windhorst, huisarts en geneesheer, geboren te Nieuwkuijk op 29 december 1906, wonende te Haelen, overleden op 28 december 1973, zoon van Willem Cornelis Windhorst en Elizabeth Daalman.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina