Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Cornelis Hubertus Deckers, landbouwer, geboren te Hunsel-Haler op 16 januari 1907, overleden te Hunsel op 27 juni 1946, begraven te Ell, zoon van Wilhelmus Hubertus Deckers en Elisabeth Hubertina Lemmen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 3 mei 1935 met
Maria Petronella Strous, geboren te Hunsel-Ell op 28 mei 1911, overleden te Stramproy op 4 januari 1996, begraven te Ell op 8 januari 1996, dochter van Mathis Strous en Anna Maria Hubertina Derks.
(Zij was later gehuwd met Peter Leonardus Wagemans, geboren te Grathem op 1 juli 1910, overleden te Weert (Z) op 5 februari 1990, begraven te Oler op 8 februari 1990, zoon van Leonardus Hubertus Wagemans en Maria Gertrudis Pleunis. (Hij was weduwnaar van Christina Hubertina Meeuwissen, geboren te Ittervoort op 3 november 1913, overleden op 19 november 1973, begraven te Oler, dochter van Johannes Hubertus Meeuwissen en Maria Hubertina Kusters.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina