Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Joannes Albertus Konickx, geboren te Baexem op 28 maart 1913, overleden te Heerlen (Z) op 18 november 1942, zoon van Joannes Hubertus Konickx en Petronella op de Drinck.


Hij is getrouwd te Baexem op 14 april 1939 met
Gertruda Johanna Petronella Winkelmolen, geboren te Heythuysen op 16 oktober 1910, overleden te Sittard op 14 juli 1978, dochter van Leonardus Hubertus Winkelmolen en Maria Gertrudis Seuren.
(Zij is later getrouwd te Sittard op 2 augustus 1945 met Peter Joannes Sevrien Geerlings, geboren te Linne op 30 mei 1906, overleden te Sittard op 11 november 1983.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina