Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Antonius Crompvoets, geboren te Buggenum op 15 november 1908, overleden op 10 april 1977, begraven te Buggenum, zoon van Marcellus Crompvoets en Maria Gertrudis Engels.


Hij is getrouwd te Buggenum op 5 augustus 1940 met
Aldegonda Maria van Etten, geboren te Buggenum op 8 december 1908, wonende aldaar, overleden te Horn (V) op 19 februari 1999, begraven te Buggenum op 23 februari 1999, dochter van Adriaan van Etten en Anna Maria Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Anna Gerarda, geboren te Buggenum op 11 januari 1943, wonende te Neer Rieterweg, overleden te Neer op 23 maart 1999, gecremeerd te Blerick op 27 maart 1999.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina