Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Sophia Elisabeth Gertrudis Mooren, geboren te Haelen op 5 juli 1905, overleden te Horn (V) op 26 februari 1994, begraven op 2 maart 1994, dochter van Daniel Hubertus Mooren en Elisabeth Hubertina Stoks.


Zij is getrouwd te Haelen op 9 mei 1932 met
Segur Leonard Winkelmolen, spoorwegbeambte, geboren te Neer op 4 april 1906, verongelukt te Roermond op 29 januari 1973, zoon van Leonardus Hubertus Winkelmolen en Maria Gertrudis Seuren.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina