Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Theodorus Hubertus Teven, geboren te Weert op 14 november 1915, overleden op 28 februari 1993, begraven te Horn, zoon van Johann Mathias Teven en Maria Ida Schenaarts.


Hij is getrouwd te Horn op 17 maart 1944 met
Maria Gertrudis Antonetta Brinkman, dienstmeid, geboren te Beesel op 5 augustus 1924, overleden op 12 mei 2003, begraven te Horn, dochter van Pieter Paulus Brinkman en Anna Hubertina Lennaerts.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina