Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pieter de Bie, geboren te Klundert rond 1825, wonende te Roggel, overleden aldaar op 25 maart 1906, zoon van Jacobus de Bie en Elisabeth Voogd.


Hij was gehuwd met
Mechelina Jacoba Gijsberta Bekker, geboren te Chaam op 8 januari 1837, wonende te Roggel, overleden aldaar op 11 december 1921, begraven aldaar, dochter van Lambertus Bekker en Cornelia Bosch.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, verloskundige en vroedvrouw, geboren te Hoge en Lage Zwaluwe op 17 december 1876, wonende te Roggel, overleden te Roermond op 11 oktober 1946, begraven te Roggel.
    Zij was gehuwd met Govert Kooiman, huis- en decoratieschilder en distributie-ambtenaar, geboren te Vianen op 17 september 1879, wonende te Roggel, overleden te Horn op 27 december 1963, begraven te Roggel, zoon van Cornelis Kooiman en Maria van der Kreeft.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina