Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Looijen, dienstmeid, geboren te Roggel op 7 augustus 1911, overleden te Tegelen op 25 september 1980, begraven te Helden-Egchel op 27 september 1980, dochter van Hendrik Hubert Looijen en Elisabeth Kessels.


Zij is getrouwd te Helden op 31 augustus 1931 met
Peter Wilhelmus Janssen, landbouwer, geboren te Helden-Egchel op 25 september 1905, overleden te Helden-Panningen op 9 maart 2000, zoon van Johannes Janssen en Dorothea Kessels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina