Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Hubertina Catharina van Heugten, geboren te Nederweert op 22 november 1902, overleden te Helmond in het jaar 1976, dochter van Martinus van Heugten en Anna Maria Klauwers.


Zij was gehuwd (1) met
Servaas Hubertus Hendrikus Janssen, geboren te Weert rond 1910.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathias Martinus Hubertus Michiel, geboren te Meijel, overleden aldaar op 8 januari 1938.

Zij is getrouwd te Nederweert op 14 september 1928 (2) met
Mathias Kierkels, blauwverver, geboren te Roggel op 21 maart 1905, overleden aldaar op 13 december 1931, begraven aldaar, zoon van Henricus Kierkels en Mathea Baetsen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Mathea Martina Jacoba, geboren te Roggel op 23 juni 1929, overleden aldaar op 8 mei 1930.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina