Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Anna Catharina Suijlen, geboren te Beegden rond 1852, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 22 oktober 1913, dochter van Mathijs Suijlen en Elisabeth Verheggen.


Zij is getrouwd te Beegden op 9 januari 1906 met
Mathis Joseph Sauren, koopman en handelsagent, geboren te Kerkrade rond 1863, overleden te Haelen op 15 mei 1940, zoon van Pieter Joseph Sauren en Maria Josepha Fünken.
(Hij was weduwnaar van Maria Elisabeth Jongen. Hij is later getrouwd te Nunhem op 28 september 1915 met Joanna Maria Hubertina Verstappen, geboren te Stramproy rond 1878, dochter van Johannes Hendricus Verstappen en Maria Elisabeth Hubertina Smeijers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina