Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Margaretha Hubertina Alofs, geboren te Roggel op 21 februari 1921, wonende aldaar en te Thorn, overleden te Horn (V) op 5 januari 1998, dochter van Christiaan Hubertus Alofs en Joanna Maria Hubertina Hendriks.


Zij is getrouwd te Roggel op 25 september 1953 met
Johannes Hubertus Klompen, kantoorbediende, boekhouder en caféhouder, geboren te Roggel op 6 oktober 1920, wonende aldaar en te Thorn, overleden te Roermond (Z) op 29 juni 1975, zoon van Servaas Wilhelmus Klompen en Joanna Hendrina Maassen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Roggel op 7 juni 1958.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Roggel op 25 augustus 1962.
  • 3 : Doodgeboren kind, geboren te Roggel op 22 oktober 1963.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina