Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubertus Snijders, landbouwer, geboren te Heythuysen op 9 maart 1910, overleden te Kinrooi (B) op 1 november 1981, zoon van Leonardus Antonius Snijders en Antonetta Drenters.


Hij is getrouwd te Stramproy op 3 februari 1938 met
Maria Catharina Vrinssen, geboren te Stramproy op 28 januari 1905, overleden te Kinrooi (B) op 3 januari 1966, dochter van Lambertus Theodorus Vrinssen en Petronella Bergs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina