Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Mathijs Reinders, dienstknecht, geboren te Roggel op 22 april 1870, wonende te Hüls (D), overleden aldaar op 16 augustus 1940, zoon van Mathis Reijnders en Angelina Caelers.


Hij is getrouwd te Tegelen op 18 oktober 1897 met
Arnoldina Groenen, geboren te Helden op 2 april 1876, wonende te Hüls (D), te Krefeld (D), aldaar en te Roggel, overleden te Venlo op 14 februari 1959, dochter van Gerardus Groenen en Bartholina van Haren.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrud, textielarbeidster, geboren te Hüls (D) op 30 januari 1913, wonende te Tegelen, overleden te Tönisvorst (D) op 24 oktober 1988.
    Zij is getrouwd te Roggel op 8 juli 1949 met haar neef Leonardus Groenen, landbouwer, geboren te Tegelen op 21 januari 1911, wonende te Roggel, overleden te Horn op 21 juni 1961, zoon van Leonard Groenen en Joanna Hubertina Lemmen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina