Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Aldegonda Hubertina Alofs, geboren te Roggel op 6 april 1919, wonende aldaar, overleden te Heythuysen op 13 november 2014, begraven te Roggel op 18 november 2014, dochter van Christiaan Hubertus Alofs en Joanna Maria Hubertina Hendriks.


Zij is getrouwd te Roggel op 25 oktober 1949 met
Henricus Josephus Hubertus Smeets, bakker, geboren te Roggel op 10 februari 1912, wonende aldaar, overleden te Roermond op 4 oktober 1982, begraven te Roggel, zoon van Godefridus Hubertus Smeets en Anna Elisabeth Hubertina Boonen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Geert.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina