Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Cornelia Ramaekers, geboren te Beegden op 5 december 1903, overleden op 16 juni 1991, begraven te Heythuysen, dochter van Godefridus Hubertus Ramaekers en Anna Catharina Coumans.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 5 mei 1933 met
Mathijs Mertens, landbouwer, geboren te Montfort op 13 november 1906, overleden op 22 juli 1988, begraven te Heythuysen, zoon van Antonius Hubertus Mertens en Anna Gertrudis Tissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina