Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Hubertus Vrenken, loondorser en landbouwer, geboren te Heythuysen op 10 mei 1915, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen op 22 juli 1979, begraven te Roggel, zoon van Hubertus Franciscus Vrenken en Severina Verhaegen.


Hij was gehuwd met
Cornelia Elisabeth Ketelaers, geboren rond 1917, wonende te Roggel, overleden op 8 juni 2014, gecremeerd te Baexem op 13 juni 2014.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Margaretha Severina Maria, verpleegster, geboren te Roggel op 19 juli 1947, overleden te Roermond (Z) op 13 november 2017, begraven te Roggel op 18 november 2017.
  • 2 : Wilhelmina Catharina, geboren te Roggel op 15 augustus 1950, overleden te Roermond op 3 juni 1994, begraven te Maasniel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina