Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Timmermans, geboren te Heythuysen op 17 december 1915, overleden te Stramproy op 21 mei 2006, begraven te Kelpen-Oler, dochter van Godefridus Timmermans en Maria Josephina Nijssen.


Zij is getrouwd in het jaar 1944 met
Leonardus Hubertus Jeurninck, geboren te Grathem op 19 december 1910, overleden te Weert (Z) op 4 oktober 1984, begraven te Oler op 6 oktober 1984, zoon van Wilhelmus Hubertus Jeurninck en Joanna Catharina Midden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina