Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Petronella Hobus, geboren te Heythuysen op 9 mei 1899, overleden aldaar op 15 april 1984, begraven aldaar, dochter van Gerardus Hobus en Maria Barbara Peeters.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 18 juli 1927 met
Christiaan Rijks, handlanger, geboren te Heythuysen op 25 mei 1899, overleden op 13 juni 1973, begraven te Heythuysen, zoon van Jacobus Rijks en Maria Gubbels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina