Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jozef Trienekens, landbouwer en opzichter, geboren te Maasbree op 25 augustus 1890, wonende te Nederweert en te Roggel, overleden aldaar op 17 januari 1962, zoon van Gerardus Trienekens en Maria van der Schoot.


Hij is getrouwd te Helden op 28 februari 1916 met
Petronella Korsten, geboren te Helden op 28 oktober 1894, wonende te Nederweert en te Roggel, overleden te Weert op 30 mei 1961, dochter van Lambertus Korsten en Maria Daniels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Lambertus, geboren te Nederweert rond 2 maart 1920, overleden aldaar op 15 maart 1920.
  • 2 : Lodewijk Henricus, landbouwer, geboren te Nederweert rond 1927, wonende te Roggel, overleden te Nederweert op 18 februari 1946.
  • 3 : Maria Petronella Theresia, geboren te Nederweert rond 1935, overleden aldaar op 28 juli 1937.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina