Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Christina Maria Hubertina Jeegers, geboren te Wessem op 26 november 1909, wonende aldaar en te Roggel, overleden te Roermond op 29 april 1977, begraven te Roggel op 2 mei 1977, dochter van Peter Mathijs Jeegers en Antonia Hubertina Sniekers.


Zij is getrouwd te Roggel op 20 september 1946 met
Hermanus Winandus Hobus, grondwerker bij een waterschap, geboren te Heythuysen op 1 mei 1904, wonende te Roggel, overleden te Meijel op 10 april 1994, begraven te Roggel, zoon van Gerardus Hobus en Maria Barbara Peeters.
(Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 24 april 1931 met Petronella Hubertina Konings, geboren te Roggel op 6 februari 1910, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 maart 1945, begraven aldaar, dochter van Hendricus Leonardus Konings en Petronella Bloemers.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Wilhelmina Josephina, geboren te Roggel op 1 maart 1950, overleden aldaar op 2 maart 1950.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina