Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Petronella Hermanns, geboren te Heythuysen op 16 mei 1918, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 november 2014, dochter van Johann Hermanns en Anna Barbara Janssen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 15 oktober 1943 met
Hubertus Johannes Winkelmolen, slager, geboren te Heythuysen op 12 april 1916, wonende aldaar, overleden te Horn (V) op 8 augustus 1975, begraven te Heythuysen, zoon van Leonardus Hubertus Winkelmolen en Maria Gertrudis Seuren.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marijke Elisabeth, verpleegkundige, geboren te Heerlen op 7 december 1941, overleden op 21 januari 2008, begraven te Buggenum.
    Zij is getrouwd op 28 november 1966 met Mathis Reinier Gerard Vogels, metselaar, geboren te Buggenum op 11 april 1930, overleden aldaar op 28 december 1996, begraven aldaar, zoon van Johannes Hubertus Vogels en Gertrudis Hubertina Verhaegh.
  • 2 : Barbara Leonarda, kapster, geboren te Heythuysen op 14 september 1944, overleden te Weert (Z) op 7 januari 1999.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina