Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Petronella Steeghs, geboren te Beesel rond 1882, wonende te Reuver, dochter van Mathias Steeghs en Helena Hubertina Janissen.


Zij is getrouwd te Beesel op 26 mei 1905 met
Johannes Henricus Beckers, fabrieksarbeider en tuinier, geboren te Echt rond 1875, wonende te Reuver, zoon van Theodorus Hubertus Beckers en Anna Gertrudis Knijps.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Antoon Joseph, geboren te Beesel rond 1916, overleden aldaar op 2 maart 1918.
  • 3 : Gerardus Joseph, geboren te Beesel in juni 1922, overleden aldaar op 22 augustus 1922.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina