Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Joannes Fermans, werkman, geboren te Nederweert op 25 februari 1870, wonende te Roggel, zoon van Jan Mathijs Fermans en Maria Elisabeth van Heugten.


Hij was gehuwd (1) met
Petronella Verstappen, geboren te Roggel, wonende aldaar.

Uit dit huwelijk:

Hij is getrouwd te Nederweert op 13 mei 1901 (2) met
Drica Nies, dienstbode, geboren te Nederweert op 15 juni 1873, dochter van Petrus Joannes Nies en Joanna Gertrudis Vaes.
(Zij is later getrouwd te Nederweert op 27 september 1920 met Henricus Mathijs Bongaerts, landbouwer, geboren te Heel en Panheel rond 1862, zoon van Theodoor Bongaerts en Hubertina Timmermans. (Hij is eerder getrouwd te Heel en Panheel op 20 juli 1912 met Hendrina Elisabeth Hubertina Coenen, geboren te Heel en Panheel op 14 december 1873, overleden aldaar op 8 december 1918, dochter van Gerard Hubert Coenen en Joanna Margaretha van Geneijgen. (Zij is eerder getrouwd te Heel en Panheel op 7 april 1899 met Peter Mathias Schroën, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 25 september 1865, zoon van Wilhelmus Schroën en Anna Maria van den Eertweg.)))

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes Mathijs, geboren te Nederweert op 10 februari 1902.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina