Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Ida Naus, geboren te Neeritter op 26 september 1920, overleden te Helden-Panningen op 22 juli 2006, begraven te Roggel op 26 juli 2006, dochter van Henricus Severinus Naus en Leonora Hubertina van de Vin.


Zij was gehuwd met
Joannes Theodorus Maessen, landbouwer, geboren te Maasbree op 30 juli 1904, overleden te Roermond op 26 november 1983, begraven te Roggel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theresia Theodora Maria, gezinsverzorgster, geboren te Nederweert op 13 januari 1950, overleden te Roggel en Neer op 21 juli 1999.
  • 2 : Henricus Petrus Johannes, geboren te Heythuysen rond 1957, overleden aldaar op 27 juli 1960.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina