Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Petrus Linckens, geboren te Klimmen op 13 februari 1886, wonende aldaar, te Roggel en te Klimmen, overleden aldaar op 29 maart 1962, zoon van Johannes Antonius Linckens en Maria Helena Erven.


Hij is getrouwd te Wittem op 16 juli 1931 (1) met
Anna Josephina Hubertina Slenter, geboren te Vaals op 8 april 1893, overleden te Klimmen op 23 juni 1934.

Hij is getrouwd te Roggel op 9 november 1942 (2) met
Anna Antonia van Soest, geboren te Vierlingsbeek op 30 mei 1885, wonende te Roggel, overleden te Heerlen op 11 februari 1954, dochter van Gerardus van Soest en Maria Antonetta Margaretha Kelders.
(Zij is eerder getrouwd te Roggel op 3 augustus 1928 met Wilhelmus Hubertus Peters, zuivelbereider en winkelier, geboren te Sint Odiliënberg op 4 juli 1885, wonende aldaar en te Roggel, overleden aldaar op 18 juni 1940, zoon van Jan Hubert Peters en Helena Beenen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina