Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubertina Maria Spee, geboren te Haelen op 26 december 1918, wonende aldaar, dochter van Jacobus Spee en Christina Gertrudis Roumen.


Zij is getrouwd te Haelen op 27 december 1939 met
Theodorus Franciscus Breuer, electriciën, geboren te Melick en Herkenbosch rond 1913, wonende te Roermond, zoon van Joannes Jacobus Hubertus Breuer en Anna Lucia Schmitz.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina