Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joseph Mathias Antonius van Roij, landbouwer, geboren te Weert op 4 oktober 1909, overleden te Baexem op 2 april 1980, begraven aldaar, zoon van Andreas van Roij en Johanna Katharina Thielens.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 22 april 1938 met
Theresia Wilhelmina Ida Naus, geboren te Neeritter op 31 maart 1913, overleden te Nieuwegein (Z) op 16 mei 1986, begraven te Baexem, dochter van Henricus Severinus Naus en Leonora Hubertina van de Vin.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina