Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Gielen, geboren te Helden op 12 augustus 1886, dochter van Jacob Gielen en Maria Hendriks.


Zij is getrouwd te Helden op 16 oktober 1905 met
Antonius Hendriks, veenarbeider, geboren te Deurne op 13 augustus 1880, zoon van Johannes Hendriks en Dorothea Karis.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Catharina, geboren te Helden op 24 december 1907.
    Zij is getrouwd te Helden op 28 juni 1927 met Peter Johannes van Deurssen, landbouwer, geboren te Meijel op 23 februari 1904, zoon van Francis van Deurssen en Helena Manders.
  • 2 : Theodorus Godefridus, landarbeider en opperman, geboren te Helden op 10 september 1912, overleden op 8 februari 1983, begraven te Roggel.
    Hij is getrouwd te Roggel op 20 juni 1941 met Johanna Hubertina Bergs, geboren te Roggel op 26 oktober 1907, overleden te Heythuysen op 27 februari 1988, begraven te Roggel, dochter van Leonard Bergs en Petronella Cauven.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina